Parketvloer schuren Zaltbommel

Houten vloer schuren voor een passende prijs?

Bas van Genderen verzorgt uw houten vloer tiptop. Als u een renovatie wilt bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen voor een houten vloer of parketvloer die helemaal in orde is. Bas is een erkende en ervaren parket behandelaar die de vloer goed en grondig aanpakt. Het schuren van een houten vloer is en klus die nauwgezet is mits u voor kwaliteit gaat. U wilt toch ook een perfect geschuurde parketvloer?

Van Genderen vloeren hanteert een juiste prijs kwaliteit verhouding. U kunt altijd bellen voor meer informatie, het valt niet altijd mee om zelf uw parketvloer te onderhouden. Moet ik mijn vloer nu in de olie zetten of denk ik aan een volledige parketrenovatie? Het zijn vragen die u aan Bas kunt stellen. U zoekt wellicht specifiek op Zaltbommel, dit valt onder ons werkgebied qua houten vloeren en parketvloer renovatie. Parketvloer schuren Zaltbommel

Vergeet niet dat houten vloeren schuren een vak blijft. Houten vloeren zijn “gevoelig” een kras of een put zit snel op uw houten vloer. Daarom is het zaak dat houten vloeren door een vakman behandeld worden. Bas doet dit allemaal voor u. Zelf beginnen aan uw parketvloer schuren? Dat kan! Maar bel Bas even op voor een advies. Parketvloeren zijn namelijk niet zo makkelijk zelf te behandelen en Bas kan uw vloer schuren voor een scherpe prijs! Bas gebruikt uiteraard proffesioneel gereedschap om zijn parketvloeren te onderhouden. Bespaar u de investering en laat uw houten vloer door een ervaren persoon behandelen! Zie hier wat afbeeldingen.

Bas hanteert een goede, vriendelijke en concrete werkwijze. Uw vloer wordt eerst voorbehandeld waarna er met zorg geschuurd wordt. Uw parketvloer mag genieten van een grondige behandeling wat ervoor zorgt dat uw houten vloer er weer prachtig bijligt.

stofvrij schuren vergrijzen houten vloer parketvloer hout  stovrij-hout-vloer-schuren-parket
Houten vloeren schuren, Bas van Genderen doet het graag.
parket schuren Houten vloer schuren? Bel ons!

 

 

Website mede mogelijk gemaakt door Linternet

Reacties zijn gesloten.