Parketvloer schuren Tilburg

Parketvloer schuren Tilburg

Zit u na te denken over een Parketvloer schuren, kleuren, oliën of pollijsten in Tilburg?
Bel Bas van Genderen. Hij werkt regelmatig in de regio Tilburg en helpt u graag. De aanpak is altijd persoonlijk en dit zorg voor een goede service en tevreden klanten. Parketvloer schuren Tilburg.

Parketvloer schuren Tilburg

Parket of houtenvloer, deze worden beide aangepakt met uiterste zorg en professionele apparatuur. drie maal zal uw vloer geschuurd worden met korreldichtheden die verschillen voor een optimaal resultaat.

Parketvloer polijsten Tilburg

Uw vloer is volledig gladgeschuurd na een behandelng en wordt gepolijst met Multihole. Dit voorkomt dat er krassen achterblijven die met het schuren zijn ontstaan. De schuurmachines van Bas van Genderen worden door middel van een stofzuiger voorzien van een stofvrije werkwijze. De zogeheten V-groeven frezen we netjes uit zodat oude lak of olieresten samen met het vuil netjes verwijderd worden.

Parketvloer kleuren of olien Tilburg

Als de parketvloer helemaal geschuurd is word deze in de door u uitgekozen stijl en kleur geolied of gelakt. Deze website laat verschillende mogelijkheden zijn qua stijl en kleur. Hierbij kunt u denken aan greywash, verouderen of bijvoorbeeld whitewash en nog vele anderen.

stofvrij-vloer-renovatie-Tilburgparketvloer-schuren-parketvloer-renovatie-tilburgvloer-voor-renovatie-tilburgvloer-na-renovatie-tilburg

Uw Parketvloer onderhouden. Een parketvloer heeft al snel een kras, deuk of putje. U kunt uw parketvloer in topconditie houden door deze met olie te bewerken of een parketvloervernis te gebruiken.

Een andere uitstraling creëren door parketvloer renovatie? Uw houten plankenvloer kan door Bas van Genderen professioneel en vakkundig onder handen genomen worden. Vraag informatie op of zoek verder op Parketvloer renovatie Tilburg.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van Genderen vloeren Showroom Van Genderen Vloeren
Email: info@vangenderenvloeren.nl
Tel.: 0418 2020 06

 

Deze pagina is gemaakt door Linternet.nl

Reacties zijn gesloten.