Parketvloer schuren Den Bosch

Parketvloer schuren Den Bosch

Zoekt u iemand die uw Parketvloer kan schuren, polijsten, kleuren of olien in Den Bosch? Bas van Genderen werkt dagelijks in de regio Den Bosch. Een persoonlijke aanpak staat garant voor zeer tevreden klanten. Parketvloer schuren Den Bosch.

Parketvloer schuren Den Bosch

Uw houten- of parketvloer wordt geschuurd met behulp van professionele apparatuur. Uw vloer wordt  drie keer geschuurd met verschillende korreldichtheden.

Parketvloer polijsten Den Bosch

Nadat de vloer is gladgeschuurd wordt deze gepolijst met een Multihole.  Dit zorgt ervoor dat krassen, die ontstaan zijn tijdens het schuren geheel verdwijnen. Onze schuurmachines worden aangesloten op een stofzuiger waardoor de het schuren geheel stofvrij gebeurt. De V-groeven worden uitgefreesd zodat oude olie- en/of lakresten en vuil worden verwijderd.

Parketvloer kleuren of olien Den Bosch

Na het schuren van de parketvloer wordt deze in uw gewenste kleur en stijl gelakt of geolied. Bekijk op deze website de mogelijkheden van verschillende kleuren en stijlen, denk aan verouderen, whitewash, greywash.

stofvrij-vloer-renovatieParketvloer schuren Den Boschvloer-voor-renovatievloer-na-renovatie

Hoe onderhoud ik het best mijn parketvloer? Moet ik hem bewerken met een speciaal daarvoor ontworpen olie, of gebruik ik parketvernis? Welk effect wil ik met mijn parketvloer bereiken en hoeveel tijd wil ik aan het onderhoud ervan besteden? Wat beschermt mijn houten plankenvloer het best en wat is de prijs van dit onderhoud?
Zoek verder op Parketvloer schuren Den Bosch en we vertellen u er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van Genderen vloeren Showroom Van Genderen Vloeren
Email: info@vangenderenvloeren.nl
Tel.: 0418 2020 06
Bas van Genderen: 06 135 718 94
Joyce van Genderen: 06 237 527 74

 

Klanten aan het woord


21-02-2014 AB uit Tilburg:

Onze vloer van 15 jaar oud laten schuren en olien in de kleur die we eerder hadden uitgezocht in de showroom. Resultaat boven verwachting omdat wij dachten dat de vloer niet meer mooi te krijgen was. Zelfs overwogen om er laminaat in te leggen ipv de houten vloer. Gelukkig niet gedaan met als resultaat een mooie vloer. Aardige, betrouwbare mensen de met liefde voor het bedrijf een prima prestatie neer zetten. Zeker de moeite waard om in ieder geval een offerte te laten maken. Even zoeken op Parketvloer schuren Den Bosch en je komt direct goed uit.


13-02-2014 PJ uit Oosterhout (GLD):

Van Genderen vloeren heeft vandaag bij ons de werkzaamheden afgerond. Vloer (12 jaar oud) schuren en vervolgens in de olie gezet . Bas is een echte vakman met liefde voor zijn vak ! Het resultaat is nog mooier dan verwacht en prijs, kwaliteit is prima in evenwicht ! Ook qua kleur zijn wij geweldig geholpen ! Bedankt voor dit geweldige resultaat!


09-02-2014 JvdB uit Bergschenbroek:

Na goed advies is ons parket in twee dagen weer als nieuw. Bas heeft prima werk geleverd. Hulde.


26-01-2014 Henk en Jetty uit Hoofddorp:

Via google traprenovatie terecht gekomen bij Bas van Genderen.Wij op zaterdag naar de showroom waar we prettig werden ontvangen door Joyce met koffie.Ik was sceptisch wat de prijs betreft,ik dacht er zit vast een addertje onder het gras,maar er kwam inderdaad niets bij.Meteen afspraak gemaakt,Bas kwam thuis om de traptredes op te meten en kwam op de afgesproken datum.Na een dag werken hadden wij een prachtige trap.Wat een vakman,Bas werkt keurig en secuur en is prettig in omgang.Onze volgende trap laten we zeker doen door Bas van Genderen. Bedankt  Bas we wensen jou en Joyce veel klanten toe. Henk en Jetty

 

 

 

Deze pagina is gemaakt door Linternet.nl

Reacties zijn gesloten.