Parket schuren renovatie Eindhoven

STOFVRIJ HOUTEN VLOER SCHUREN, GEEN EXTRA KOSTEN!

We zijn gevestigd in de buurt van Zaltbommen en Den Bosch maar reizen is geen probleem, ons werkgebied bevat o.a. Tilburg, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Almere, Dordrecht, Zaltbommel. Onze offertes zijn vrijblijvend.

Van Genderen vloeren is uw professionele bedrijf als het aankomt op het schuren, oliën en onderhouden van uw parketvloer. Bas is specialist in parketschuren en dat alles kan hij stofvrij! Ook uw houten vloer een opknapbeurt geven is geen enkel probleem. Een restauratie of goed onderhoud is noodzakelijk om een mooie houten / parket vloer te behouden.

Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Een prachtige houten vloer kan er helemaal van kapot gaan maar gelukkig kunt u contact opnemen met van Genderen vloeren. Uw parket wordt behandeld en gerenoveerd waarna uw parket er weer prachtig uitziet.

Slijtage

Een veelvoorkomend probleem is slijtage. Slijtage aan uw houten of parketvloer is altijd een lelijk gezicht. Een duidelijke plek op uw parket of een onopvallend stukje versleten hout waaraan u zich nu al maanden irriteert? Van Genderen Vloeren kan u helpen alles er weer als nieuw uit te laten zien d.m.v. het parket te schuren en te oliën.

Nieuwe stijl

Naast parket Schuren Eindhoven helpt van Genderen Vloeren u graag met een eventuele andere look of nieuwe stijl van uw houten vloer. Zo is het mogelijk om uw parket te laten kleuren, ook hierbij komt schuren te pas. Veelal is het erg verfrissend om een andere kleur over uw parket of houten vloer aan te brengen.

Portfolio

Bekijk ook ons portfolio! Hier staan o.a. de renovatie projecten

Voor vergroting klik op de foto.

Stofvrij-houten-vloer-schuren-en-olienStofvrij-houten-vloer-schuren-en-olien-1

 

De kleur Smoked Oak op rustiek eiken.

 

 

 

 

 

 

Amerikaans Walnoot in de blanke olie (= Pure).

 

 

 

 

 

 

 

Eiken houten badkamer vloer in de Monocoat.

Houten-vloer-schuren-en-olien-2Houten-vloer-schuren-en-olien-3Hard houten vlonder geolied in de Monocoat Exterior kleur Royal - Den Bosch.

Houten-vloer-schuren-1Stofvrij-vloer-schuren-1Stofvrij-houten-vloer-en-parket-schuren-en-olienHouten-vloer-schuren-2

Wij schuren uw vloer stofvrij m.b.v. de Bona Dust Care Single.

Stofvrij-houten-vloer-schuren-2Stofvrij-houten-vloer-schuren-3Renovatie eiken houten vloer: van (vergeeld) gelakt naar whitewash. Met hoge witte MDF plinten – Zwolle.

Eiken-traprenovatie-grijs-geoliedEiken-traprenovatie-grijs-geolied-2

 

 

 

 

 

 

Eiken-traprenovatie-grijs-geolied-1Eiken-traprenovatie-grijs-geolied-3Eiken-traprenovatie-grijs-geolied-4Eiken-traprenovatie-grijs-geolied-5

 

Traprenovatie m.b.v eiken houten overzettreden zilvergrijs geolied en witte stootborden.

Stofvrij-schuren-en-vergrijzen-hardhouten-visgraatStofvrij-schuren-en-vergrijzen-hardhouten-visgraat-2

 

 

 

 

 

 

Tropisch houten vloer in de kleur Smoke – Oisterwijk.

Stofvrij-schuren-en-kleuren-houten-vloerStofvrij-schuren-en-kleuren-houten-vloer-1

 

 

 

 

 

 

 

Eiken-traprenovatie-in-kleur-olienEiken-traprenovatie-in-kleur-olien-1

 

 

 

 

 

 

Eiken houten vloer in gewenste kleur geolied – van hetzelfde hout geheel naar eigen ontwerp een tafel gemaakt – trap gerenoveerd m.b.v. eiken houten overzettreden in dezelfde kleur geolied en witte stootborden – Engelen.

Parketrenovatie: van blank gelakt naar blank geolied.

Stofvrij-houten-vloer-schuren-en-kleuren-1Stofvrij-houten-vloer-schuren-en-kleuren-2Parketrenovatie: van blank naar moderne, donkergrijze kleur (kleur Havanna).

EIken-traprenovatie-1Eiken-traprenovatie-2

 

 

 

 

 

 

Eiken-traprenovatie-4Eiken-traprenovatie-3

 

 

 

 

 

 

Traprenovatie

 

Reacties zijn gesloten.